Αναζήτηση

Anorak - Go Up in Smoke

Τους Γάλλους Anorak τους είχαμε γνωρίσει με το Sick, το προηγούμενο album τους, το οποίο ήταν μία πραγματικά καλή δουλειά και έδειχνε πως είχαμε να κάνουμε με μία πολύ δυνατή περίπτωση τεχνικού αλλά και brutal συγκροτήματος.

Η μπάντα επιστρέφει με τη νέα της δουλειά με τίτλο Go Up in Smoke με 11 χαοτικά τραγούδια και την οποία προσφέρουν -και αυτή- σαν name your price download μέσω του bandcamp.

Μουσικά η μπάντα κινείται στο τεχνικό hardcore, το grindcore και το mathcore, κάπου ανάμεσα στους Dillinger Escape Plan και τους θρυλικούς Ελβετούς Nostromo, με αρκετά λιγότερη τρέλα βέβαια σε σχέση με αυτές τις δύο μπάντες αλλά πολύ πειστικά κομμάτια,με το σφυροκόπημα να είναι σχεδόν διαρκές και με μία πολύ καλή και απόλυτα επαγγελματική παραγωγή

To album γενικά έχει ποικιλία ρυθμών και είναι από γρήγορο έως πολύ γρήγορο, τα blastbeats δίνουν και παίρνουν αλλά δεν λείπουν και πιο αργά κομμάτια σαν το Red Cellar (Part 1), που θυμίζει και λίγο πρόσφατους Converge, κυρίως στην εισαγωγή.

Συνολικά το Go Up in Smoke είναι μία πολύ δυνατή και προσεγμένη δουλειά την οποία οι φίλοι των προαναφερθέντων μπαντών πρέπει να τσεκάρουν.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου