Αναζήτηση

Detroit: Split με τους thedowngoing

Οι Detroit είναι μία υπερπαραγωγική grindcore/powerviolence μπάντα, η οποία παρά το όνομά της, μας έρχεται από τον Καναδά, την χώρα που ειδικά σε αυτό το είδος μας έχει δώσει μερικά απίστευτα συγκροτήματα.

Να θυμηθούμε λίγο ονόματα σαν τους Fuck the Facts, Wake, Column of Heaven, Archagathus, Six Brew Bantha, τους πρόσφατα διαλυμένους Rape Revenge και επειδή η λίστα θα μεγαλώσει πολύ σταματάω εδώ για να επανέλθουμε στους Detroit, οι οποίοι ετοίμασαν ένα split με μία ακόμα από τις καλές grindcore μπάντες, τους Αυστραλούς thedowngoing, τους οποίους κάποιοι ίσως τους έχετε ήδη ακούσει στην συλλογή Monomaniac.

Η μπάντα συμμετέχει στο split με 9 τραγούδια, τα οποία έχουν συνολική διάρκεια σχεδόν 4 λεπτών, οπότε καταλαβαίνετε όλοι τον χαμό που επικρατεί. Στην περίπτωσή τους, έχουμε να κάνουμε με ένα συγκρότημα το οποίο δοκιμάζει τις αντοχές του ακροατή, με τον τρόπο που το κάνουν πολλές μπάντες τελευταία και που προσωπικά με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο, δηλαδή μέσα σε πιο hardcore/fastcore φόρμες αφήνοντας πίσω τις death metal επιρροές. Κατα τ' άλλα θα βρείτε ότι ακριβώς περιμένατε σε ένα πραγματικό grind δίσκο. Υστερικά διπλά φωνητικά, πότε τσιριχτά και πότε πνιχτά, υπεργρήγορες κιθάρες με λίγα και ωραία πιο αργά κοψίματα και χύμα τύμπανα με εκείνο τον μαγικό ξερό ήχο. Όσοι πιστοί, λοιπόν, προσέλθετε.

Κατεβάστε τα τραγούδια των Detroit εδώ μαζί με την υπόλοιπη δισκογραφία τους . Όποιος θέλει να ακούσει και ένα κομμάτι των πάντα σταθερών thedowngoing μπορεί να το βρεί εδώ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου