Αναζήτηση

The Armed / Tharsis They - Split EP

Όσοι έτυχε να ακούσετε πριν ένα χρόνο το Spreading Joy προηγούμενο EP των The Armed, στο οποίο τα τύμπανα έπαιζε ο πρώην drummer των The Dillinger Escape Plan Chris Pennie, μάλλον εντυπωσιαστήκατε από αυτή την μπάντα και το πραγματικά ισοπεδωτικό hardcore/punk της.

Η νέα τους κυκλοφορία είναι ένα split με τους Tharsis They, ένα συγκρότημα το οποίο κινείται στα χωράφια των Converge και Botch.

Φυσικά οι The Armed συνεχίζουν να σπέρνουν τον όλεθρο στο πέρασμά τους, χωρίς να ρίχνουν τους τόνους σε κανένα σημείο με τις κιθάρες επιπέδου Jane Doe, χωρίς υπερβολές και ένα αντίστοιχου επιπέδου λυσσασμένο rhythm section αλλά και τα περίεργα τεχνικά κόλπα, που κάνουν τον ήχο τους ακόμα πιο χαοτικό.

Όσο για τους Tharsis They, αν και αυτή ήταν δυστυχώς η πρώτη μου επαφή μαζί τους, η μουσική τους είναι ταιριάζει απόλυτα με αυτό που κάνουν οι The Armed, αν και όσο περίεργο και αν ακούγεται αυτό, ο ήχος τους είναι λίγο πιο ακατέργαστος ενώ σε κάποια σημεία ρίχνουν και κάπως την ταχύτητα.

Σε γενικές γραμμές, οι fans συγκροτημάτων όπως όλα τα προαναφερθέντα πρέπει να ακούσουν αυτό το split και γενικά τις δουλειές αυτών των συγκροτημάτων.

Το split αποτελείται από δύο τραγούδια από κάθε μπάντα και παράλληλα με την κυκλοφορία του σε 7", προσφέρεται και για download εδώ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου