Αναζήτηση

Ether - Human Error

Οι Ether είναι ένα project που συμμετέχει ο τραγουδιστής των Remembering Never, Pete Kowalsky, ο οποίος εδώ εκτελεί χρέη κιθαρίστα και o drummer της μπάντας Daniel Burger, οι οποίοι μόλις έκαναν διαθέσιμο το album τους με τίτλο Human Error για download, το οποίο ηχογράφησαν στον ελεύθερο χρόνο τους.

Στην προκειμένη περίπτωση όμως δεν θα ακούσετε το hardcore της κανονικής μπάντας των μελών της, άλλωστε για αυτό θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι να κυκλοφορήσουν τη νέα τους δουλειά την οποία ηχογραφούν αυτό τον καιρό.

Στο Human Error υπάρχουν 8 τραγούδια, τα περισσότερα εκ των οποίων είναι μεγάλης διάρκειας και πολύ πιο «πειραματικά», αφού κινούνται στο χώρο του sludge/doom. Το album είναι γενικά πολυποίκιλο αφού πέρα από τις Down και Eyehategod επιρροές, χωρίς τα southern στοιχεία των πρώτων, το La Bella Vida είναι ένα πολύ τεχνικό κομμάτι που θυμίζει έντονα Mastodon ενώ η χρήση βιολιού σε κομμάτια όπως το Beloved Palehorse και το δεκατετράλεπτο Under Ice and Sky δίνουν και ένα πιο ατμοσφαιρικό τόνο στον ήχο τους.

Πολύ καλή κυκλοφορία, δεδομένου ότι πρόκειται για side project και με μερικά κομμάτια που μπορεί να σας κάνουν να κολλήσετε άσχημα. Εν αναμονή της νέας δουλειάς των Remembering Never, μπορείτε να κατεβάσετε το album από το bandcamp των Ether.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου