Αναζήτηση

Paint It Black - Invisible

paint it black invinsible
Οι Paint It Black, είχαν γίνει ευρύτερα γνωστοί στο hardcore κοινό το 2005 με το Paradise, ενώ η τελευταία τους ολοκληρωμένη δουλειά ήταν το New Lexicon, του 2008.

Από τότε η μπάντα πήρε την απόφαση να κυκλοφορεί - όχι και τόσο συχνά, για διάφορους λόγους - τις δουλειές της μόνο σε EP και τώρα ήρθε η σειρά του νέου τους 7ιντσου με τίτλο Invisible, να συνεχίσει την παράδοση τους.

Το Invisible έχει συνολική διάρκεια σχεδόν 10 λεπτών αλλά στα 6 τραγούδια που περιέχει, θα ακούσετε αυθεντικά παθιασμένο hardcore. Αλλού περισσότερο μελωδικό και σε άλλα σημεία, όπως στο Headfirst ή τον δυναμίτη που ακούει στο όνομα D.F.W., πολύ γρήγορο . Όσο για το εκρηκτικό τους rhythm section, είναι απλά αδύνατο να μην σου τραβήξει την προσοχή και το καλό είναι πως η μπάντα ξέρει πως αυτό είναι ένα από τα δυνατά τους χαρτιά, δίνοντας του χώρο να ακούγεται όσο το δυνατόν καλύτερα.

To Little Fists, είναι ένα από τα πλέον συναισθηματικά και ταυτόχρονα καλύτερα hardcore κομμάτια που θα ακούσουμε φέτος, από μία μπάντα η οποία θα πρέπει να κατατάσεται στις πλέον παραγνωρισμένες του είδους.

Ακούστε το εδώ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου