Αναζήτηση

Hårda Tider - Scandinavian Hardcore Insanity

Οι hardcore μπάντες από την Σουηδία, δύσκολα μπορούν να μας απογοητεύσουν και οι Hårda Tider είναι ένα από τα καλύτερα αν και σχετικά άγνωστα συγκροτήματα που μας έχουν έρθει από εκεί τα τελευταία χρόνια.

Το Scandinavian Hardcore Insanity είναι η νέα τους δουλειά και αποτελείται από δέκα τραγούδια, τα περισσότερα από τα οποία είναι τραγουδισμένα (για άλλη μία φορά) στη μητρική τους γλώσσα. Άλλωστε η μουσική είναι αυτό που μετράει και σε αυτό τον τομέα οι Hårda Tider δεν αστειεύονται.

Η μπάντα παίζει γρήγορα με έντονο το punk στοιχείο στον ήχο τους, με το old school vibe να δίνει δυναμικά το παρόν σε όλα τα τραγούδια ενώ και οι crossover/thrash επιρροές στις κιθάρες, όπως στο ομώνυμο τραγούδι είναι πάντα καλοδεχούμενες. Τα φωνητικά είναι τσαμπουκαλεμένα και φωνακλάδικα ενώ το μπάσο γεμίζει πολύ σωστά τον ήχο τους και παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στη μουσική.

Γενικά, το Scandinavian Hardcore Insanity δεν είναι το album που δεν έχουμε ξανακούσει αλλά η μπάντα είναι σταθερή και το hardcore της είναι αυθεντικό και ξεχειλίζει από ενέργεια. 
Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να ακούσει ή να κατεβάσει το album εδώ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου