Αναζήτηση

Hardcore κυκλοφοριες που θα πρεπει να περιμενουμε το 2014


Αντί μίας ακόμα λίστας με τα «καλύτερα» του 2013, σκέφτηκα καλύτερα να παραθέσω κάποιες από τις hardcore κυκλοφορίες, εκτός από αυτές που έχουμε αναφερθεί σε άλλα posts και για τις οποίες θα πρέπει να έχουμε τα μάτια και κυρίως τα αυτιά μας ανοιχτά τους επόμενους μήνες.

Φυσικά η παρακάτω λίστα είναι απλά ενδεικτική και η σειρά τυχαία. Ξεκινάμε λοιπόν.

Backtrack
Οι Νεοϋορκέζοι ετοιμάζονται να κυκλοφορήσουν τον Ιανουάριο την πρώτη τους δουλειά για την Bridge Nine, σε παραγωγή του drummer των Terror, Nick Jett. Ο τίτλος του album θα είναι Lost in Life και έρχεται σχεδόν 3 χρόνια μετά το The Darker Half, την προηγούμενη δουλειά τους.



Young And In The Way
Ακόμα (μάλλον) δεν έχει γίνει γνωστό το πότε θα κυκλοφορήσει ακριβώς ή πολλές λεπτομέρειες για αυτό το album εκτός από το ότι θα λέγεται When Life Comes to Death και θα κυκλοφορήσει από την Deathwish, αλλά κρίνοντας από τις προηγούμενες δουλειές τους, είναι σχεδόν βέβαιο πως οι YAITW θα πάρουν (πάλι) πολλά κεφάλια μαζί τους στην κόλαση.

Lionheart
Πάρτε παρακάτω μία πρώτη γεύση και από το Welcome to the West Coast, το επερχόμενο album των Καλιφορνέζων, το οποίο θα κυκλοφορήσει και αυτό στις αρχές του νέου χρόνου.



Sick of It All
Με την αλλαγή του χρόνου θα γίνουν τέσσερα τα χρόνια που οι hardcore θρύλοι δεν έχουν κυκλοφορήσει κανονικό δίσκο αλλά τα καλά νέα είναι πως ετοιμάζουν το νέο τους album, το οποίο όπως όλα δείχνουν θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2014.

I Am Heresy
Η άλλη (και πιο σκοτεινή) μπάντα του Nathan Gray, frontman των Boysetsfire θα κυκλοφορήσει το δεύτερο full length της, μετά το ομώνυμο album τους του 2012. Ο τίτλος αυτής της δουλειάς θα είναι Thy Will και πρόσφατα η Century Media, δημοσίευσε και ένα trailer για το album, το οποίο θα πρέπει να περιμένουμε τον Μάρτιο.



Throwdown
Δεν ξέρω κατά πόσο ο ήχος των Throwdown είναι περισσότερο hardcore ή metal πλέον, αλλά όπως και να'χει, κάθε κυκλοφορία αυτής της μπάντας τραβάει λίγο πολύ το ενδιαφέρον μας, ειδικά αν έχουν περάσει τόσα χρόνια από την τελευταία τους κυκλοφορία. Το Intolerance θα κυκλοφορήσει και αυτό μέσα στον Γενάρη.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου